Architect in Groningen

Architect voor uw project in Groningen

AL architecten regio Groningen kan het traject verzorgen!

U zoekt een architect in Groningen of omgeving? AL architecten staat voor u klaar om u te ontzorgen en de nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw project in Groningen te verzorgen. We kunnen onze opdrachtgevers begeleiden gedurende het traject van ontwerp t/m de bouw. AL architecten werkt voor de particuliere en zakelijke markt in de regio Groningen.

Werkwijze van AL architecten voor een project in Groningen

Een woning (ver)bouwen doet u niet ieder jaar. Dan is het belangrijk dat u een architect kiest die duidelijk aangeeft wat ze voor u kunnen betekenen voor uw project in Groningen. Op website van AL architecten staat een duidelijk stappenplan. Hier wordt u meegenomen door het hele traject. Bij bouwkosten hebben we, op basis van onze ervaring, een indicatie bouwkosten per m³ gegeven. Interessant is ook om te lezen hoe het proces bij de gemeente Groningen verloopt.

AL architecten en projecten in regio Groningen

AL architecten heeft projecten door het hele land en waarschijnlijk ook in de omgeving van Groningen. Op onze website staat een greep uit onze projecten. We hebben gemerkt dat afstand voor onze opdrachtgevers geen belemmering vormt om met ons in zee te gaan. Het oriënterende gesprek en de presentatie zijn bij ons op het architectenbureau maar latere sessies zijn vaak bij de aannemer en op locatie in Groningen of omgeving.

Wilt u een afspraak met AL architecten voor uw plannen in Groningen?

Geheel vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat AL architecten voor u kan betekenen voor uw plannen in Groningen of omgeving. U kunt naar onze contactpagina gaan maar natuurlijk kunt u ons ook bellen op 038 – 466 9594

AL is uw architectenbureau in:

Contact

Ter Pelkwijkpark 18
8011 SH Zwolle, NL

E info@alarchitecten.nl
T 038 466 95 94