Visie

Herkenbare architectuur

Architectuur geeft ruimte vorm. Een doordacht ontworpen woning of verbouwing is de vertaling van de wensen die u kenbaar heeft gemaakt, uw manier van leven en wonen.

AL architecten ontwerpt graag woningen met een eigen karakter. Vanuit het straatbeeld gezien zijn onze woningen krachtig en kalm tegelijk met oog voor detaillering, materialen en duurzaamheid. Voor de ruimtes is er veel aandacht voor de juiste zicht- en looplijnen. De binnenruimtes geven de identiteit van uw leefstijl weer en moeten als een maatpak aanvoelen. Voor elk van onze woningen is dit weer verschillend. Immers, iedere gezinssituatie is weer anders.

Ons doel is dat u zich herkent in de woning die wij voor u ontworpen hebben.

Duurzaamheid geeft ons energie

Wat betekent duurzaam bouwen voor AL architecten? Dat betekent onder meer het toepassen van energiezuinige installaties (zonnepanelen, warmtepomp etc.) en het gebruik van materialen die een lange levensduur hebben. Verder zien we dat, vanaf 1 januari 2019, nieuwbouwprojecten “gasloos” ontworpen moet gaan worden.

Verder heeft AL architecten voor particuliere opdrachtgevers al veel gedateerde en slecht geïsoleerde woningen in een “nieuw jasje” gestoken. Rekening houdend met de bestaande situatie/constructie gaan wij ontwerpen naar uw woonwensen. Dus met moderne en duurzame materialen, comfort en lage energierekening een toekomstbestendige woning waarin u plezierig kunt wonen.