Bureau

Over AL

AL architecten BNA is een creatief architectenbureau met vestigingen in Zwolle en Naarden. Wij richten ons op de particuliere woningmarkt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Onze kenmerkende stijl van ontwerpen trekt opdrachtgevers uit het hele land.

Ook zijn wij actief op de zakelijke markt met projecten als transformaties van kantoorgebouwen, appartementen en zorg.

Ons bureau

Ons architectenbureau in Zwolle is gelegen in de historische binnenstad van Zwolle. Wij hebben parkeergelegenheid op eigen terrein. Verder zitten we op circa 10 tot 15 minuten lopen van het centraal station.
De vestiging in Naarden is gelegen in de prachtige Promerskazerne in de vesting Naarden. Er is een goede bereikbaarheid per auto wegens ligging nabij de snelweg A1 Amsterdam- Amersfoort. Ook hier hebben we gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Ons team

Veruzka Agorrea Velásquez en Klaas Poll zijn de oprichters van AL architecten. AL architecten bestaat uit een enthousiast team van architecten en technisch tekenaars die goed opgeleid en ervaren zijn. Ieder heeft zijn eigen specialiteit met als gemeenschappelijke deler de liefde voor architectuur, interieur en bouwkunde. Exterieur en interieur gaan hand in hand bij nieuwbouw en verbouw. Omdat we beide specialiteiten in huis hebben draagt dit in belangrijke mate bij aan het gewenste eindresultaat.
We krijgen regelmatig de vraag waar AL voor staat. De naam AL architecten is ontstaan uit de achternamen van de oprichters. De A staat voor de eerste letter van Agorrea en de L staat voor de laatste letter van Poll.

Samenwerking

Door onze ruime ervaring heeft AL architecten een aantal betrouwbare partijen waarmee vaker samengewerkt is; constructeurs, adviseurs en aannemers. Het voordeel hiervan is dat we bij elk project, in overleg, de juiste partijen kunnen selecteren die de hoogste toegevoegde waarde hebben om tot een optimaal resultaat te komen. Samen nemen we de leiding en organiseren we de afstemming met alle betrokken partijen.

Ons architectenbureau is lid van de BNA

AL architecten is lid van de BNA, beroepsvereniging voor architecten. Het lidmaatschap geldt als een kwaliteitswaarborg in onze beroepsgroep. De BNA werkt aan het versterken van bureaus door belangenbehartiging, het uitwisselen van kennis, het scheppen van goede condities voor het ondernemerschap en het faciliteren van netwerken. Architecten die bij de BNA zijn aangesloten staan zijn onder meer ingeschreven in het wettelijk architectenregister en hebben minimaal twee jaar praktijkervaring.

Voor onze projecten zijn de CR 2013 en DNR 2011 van toepassing.