Bureau

Over AL

AL architecten BNA is een creatief architectenbureau uit Zwolle. Wij richten ons op de particuliere woningmarkt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Onze kenmerkende stijl van ontwerpen trekt opdrachtgevers uit het hele land.

Ook zijn wij actief op de zakelijke markt met projecten als transformaties van kantoorgebouwen, appartementen en zorg.

Ons bureau

Ons architectenbureau zit in de historische binnenstad van Zwolle. Wij hebben parkeergelegenheid op eigen terrein. Verder zitten we op circa 10 tot 15 minuten lopen van het centraal station.

Ons monumentaal pand is prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Ons team

Veruzka Agorrea Velásquez is de directeur en oprichter van AL architecten. AL architecten bestaat uit een enthousiast team dat goed opgeleid en ervaren is. Ieder heeft zijn eigen specialiteit met als gemeenschappelijke deler de liefde voor architectuur, interieur en bouwkunde. Exterieur en interieur gaan hand in hand bij nieuwbouw en verbouw. Omdat we beide specialiteiten in huis hebben draagt dit in belangrijke mate bij aan het gewenste eindresultaat.

Samenwerking

Door onze ruime ervaring heeft AL architecten een aantal betrouwbare partijen waarmee vaker samengewerkt is; constructeurs, adviseurs en aannemers. Het voordeel hiervan is dat we bij elk project, in overleg, de juiste partijen kunnen selecteren die de hoogste toegevoegde waarde hebben om tot een optimaal resultaat te komen. Samen nemen we de leiding en organiseren we de afstemming met alle betrokken partijen.

Ons architectenbureau is lid van de BNA

AL architecten is lid van de BNA, beroepsvereniging voor architecten. Het lidmaatschap geldt als een kwaliteitswaarborg in onze beroepsgroep. De BNA werkt aan het versterken van bureaus door belangenbehartiging, het uitwisselen van kennis, het scheppen van goede condities voor het ondernemerschap en het faciliteren van netwerken. Architecten die bij de BNA zijn aangesloten staan zijn onder meer ingeschreven in het wettelijk architectenregister en hebben minimaal twee jaar praktijkervaring.

Voor onze projecten zijn de CR 2013 en DNR 2011 van toepassing.