Bouwkavels in woonwijk Het Kruitbos | Muiden

Uw eigen droomhuis bouwen op deze bijzondere plek in Het Kruitbos? AL Architecten begeleidt u van schets tot en met oplevering

Bouw uw eigen droomhuis op deze bijzondere plek in Het Kruitbos

Over woonwijk Het Kruitbos

Op het terrein van de voormalige kruitfabriek De Krijgsman in Muiden zal de komende jaren een bijzondere woonwijk verrijzen. De locatie van De Krijgsman ligt aan het karakteristieke stadje Muiden en de Vecht en direct achter de dijk aan het grote IJmeer. binnen de metropoolregio Amsterdam

19 bouwkavels worden uitgegeven in De Erven, plangebied Het Kruitbos, waarop u uw eigen villa kunt (laten) bouwen. Heerlijk wonen op een prachtige locatie in de provincie Gelderland.

In de Erven verkopen we prachtige bouwkavels

www.dekrijgsmanmuiden.nl

Nieuwbouw in Het Kruitbos in Muiden

AL architecten heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van projecten in Oude Mars Zwolle. Wij werken met een enthousiast team voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in zowel Oude Mars Zwolle als daarbuiten. Op onze website kunt u ook alle fases zien, van ontwerp tot oplevering, bij ons architectenbureau in Zwolle. Verder wordt ingegaan op het hele proces bij de Gemeente. Daar wordt o.a. beschreven wat een vooroverleg inhoudt en wanneer een omgevingsvergunning onherroepelijk wordt.

Architect nodig voor uw vrijstaande woning in Het Kruitbos in Muiden

AL architecten heeft meerdere nieuwbouwwoningen, verbouwingen en renovaties in Oude Mars Zwolle gerealiseerd. Wij hebben als architectenbureau een heldere werkwijze waarbij het ontwerp en de bouwkosten hand in hand moeten gaan. Wij hebben op onze website veel foto’s en visualisaties staan van nieuwbouwwoningen en verbouwingen in Oude Mars Zwolle die wij gerealiseerd hebben. Dan krijgt een goed idee wat wij als architectenbureau doen.

Aarzel niet als u een architectenbureau voor Het Kruitbos in Muiden zoekt

De stap naar een architect is niet voor iedereen gemakkelijk. Uw wensen gekoppeld aan het budget staan voor ons voorop. In een eerste, vrijblijvend gesprek kunnen wij u duidelijk maken wat wij als architectenbureau in Zwolle voor u kunnen betekenen. Graag leggen wij u het hele proces uit met als referentiekader eerdere projecten die wij gerealiseerd hebben. Tijdens de afspraak worden ook uw wensen besproken en gaan we kijken wat mogelijk is op de kavel die u op het oog of al gekocht hebt.

Neem contact met ons op

Uiteraard geheel vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat ons architectenbureau voor u kan betekenen voor Het Kruitbos in Muiden. U kunt dat doen door naar onze contactpagina te gaan maar natuurlijk kunt u ons ook bellen op 038- 466 9594.

Ons architectenbureau zit in een monumentaal pand in het centrum van Zwolle. Dit pand is ruim 10 jaar geleden geheel door ons gerenoveerd. Verder hebben we parkeergelegenheid op eigen terrein.

AL is uw architectenbureau in:

  • Het Kruitbos Muiden

Contact

Ter Pelkwijkpark 18
8011 SH Zwolle, NL

E info@alarchitecten.nl
T 038 466 95 94