Bouwkavels in Zuiderveld | Oosterhout

Uw eigen droomhuis bouwen dicht bij de natuur in de nieuwe woonbuurt Zuiderveld?
AL Architecten begeleidt u van schets tot en met oplevering

Bouw uw eigen droomhuis op deze unieke plek in Zuiderveld, Oosterhout

Over woonbuurt Zuiderveld

De nieuwe woonbuurt Zuiderveld biedt ruimte om uw eigen woning te bouwen. Deze buurt ligt aan de Griftdijk en aan de Keizer Hendrik VI- singel. Zuiderveld wordt een wijk met veel ruimte en groen; de wijk kenmerkt zich door de moderne en hedendaagse architectuur.

Fase 1: Aan de buitenrand van Zuiderveld-West zijn 5 ruime bouwpercelen beschikbaar. Heerlijk wonen op een prachtige locatie in de provincie Gelderland.

Kavelpaspoorten Zuiderveld fase 1

Fase 2: Aan de buitenrand Zuiderveld, aan de Fritz Langstraat, zijn 10 bouwkavels beschikbaar. Heerlijk wonen op een prachtige locatie in de provincie Gelderland.

Kavelpaspoorten Zuiderveld fase 2

Nieuwbouw voor bouwkavels Plan Zuiderveld Oosterhout

AL architecten heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van projecten. Het plan Zuiderveld in Oosterhout ligt ook in ons werkgebied. Wij werken met een enthousiast team voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in zowel Zuiderveld Oosterhout als daarbuiten. Op onze website kunt u ook alle fases zien, van ontwerp tot oplevering, bij ons architectenbureau in Zwolle. Verder wordt ingegaan op het hele proces bij de Gemeente. Daar wordt o.a. beschreven wat een vooroverleg inhoudt en wanneer een omgevingsvergunning onherroepelijk wordt.

Architect nodig voor uw vrijstaande woning op bouwkavels in Plan Zuiderveld Oosterhout?

AL architecten heeft meerdere nieuwbouwwoningen, verbouwingen en renovaties gerealiseerd, waaronder Plan Zuiderveld Oosterhout. Wij hebben als architectenbureau een heldere werkwijze waarbij het ontwerp en de bouwkosten hand in hand moeten gaan. Wij hebben op onze website veel foto’s en visualisaties staan van nieuwbouwwoningen en verbouwingen die wij gerealiseerd hebben. Dan krijgt een goed idee wat wij als architectenbureau doen. Het ontwerp van uw woning in Plan Zuiderveld Oosterhout zou daarop een mooie aanvulling zijn.

Aarzel niet als u een architectenbureau voor bouwkavels Plan Zuiderveld Oosterhout zoekt

De stap naar een architect is niet voor iedereen gemakkelijk. Uw wensen gekoppeld aan het budget staan voor ons voorop. In een eerste, vrijblijvend gesprek kunnen wij u duidelijk maken wat wij als architectenbureau in Zwolle voor u kunnen betekenen. Graag leggen wij u het hele proces uit met als referentiekader eerdere projecten die wij gerealiseerd hebben. Tijdens de afspraak worden ook uw wensen besproken en gaan we kijken wat mogelijk is op de kavel die u op het oog of al gekocht hebt.

Neem contact met ons op

Uiteraard geheel vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat ons architectenbureau voor u kan betekenen voor een ontwerp van uw woning in Plan Zuiderveld Oosterhout. U kunt dat doen door naar onze contactpagina te gaan maar natuurlijk kunt u ons ook bellen op 038- 466 9594.

Ons architectenbureau zit in een monumentaal pand in het centrum van Zwolle. Dit pand is ruim 12 jaar geleden geheel door ons gerenoveerd. Verder hebben we parkeergelegenheid op eigen terrein.

Nieuwbouw eigentijdse schuurwoning Dedemsvaart

AL kenmerkt zich door moderne hedendaagse architectuur

Contact

Ter Pelkwijkpark 18
8011 SH Zwolle, NL

E info@alarchitecten.nl
T 038 466 95 94