Architect in Amsterdam

Architect voor uw project in Amsterdam

AL architecten regio Amsterdam kan het traject verzorgen!

U zoekt een architect in Amsterdam of omgeving? AL architecten staat voor u klaar om u te ontzorgen en de nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw project in Amsterdam te verzorgen. We kunnen onze opdrachtgevers begeleiden gedurende het traject van ontwerp t/m de bouw. AL architecten werkt voor de particuliere en zakelijke markt in de regio Amsterdam.

Werkwijze van AL architecten voor een project in Amsterdam

Een woning (ver)bouwen doet u niet ieder jaar. Dan is het belangrijk dat u een architect kiest die duidelijk aangeeft wat ze voor u kunnen betekenen voor uw project in Amsterdam. Op website van AL architecten staat een duidelijk stappenplan. Hier wordt u meegenomen door het hele traject. Bij bouwkosten hebben we, op basis van onze ervaring, een indicatie bouwkosten per m³ gegeven. Interessant is ook om te lezen hoe het proces bij de gemeente Amsterdam verloopt.

AL architecten en projecten in regio Amsterdam

AL architecten heeft projecten door het hele land en waarschijnlijk ook in de omgeving van Amsterdam. Op onze website staat een greep uit onze projecten. We hebben gemerkt dat afstand voor onze opdrachtgevers geen belemmering vormt om met ons in zee te gaan. Het oriënterende gesprek en de presentatie zijn bij ons op het architectenbureau maar latere sessies zijn vaak bij de aannemer en op locatie in Amsterdam of omgeving.

Wilt u een afspraak met AL architecten voor uw plannen in Amsterdam?

Geheel vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat AL architecten voor u kan betekenen voor uw plannen in Amsterdam of omgeving. U kunt naar onze contactpagina gaan maar natuurlijk kunt u ons ook bellen op 038 – 466 9594

AL is uw architectenbureau in:

Contact

Ter Pelkwijkpark 18
8011 SH Zwolle, NL

E info@alarchitecten.nl
T 038 466 95 94